Oval flaskemerkemaskin

VKPAK Oval Label Applicators er mest allsidige og oppfyller kravene til moderne emballasje som krever høy effektivitet, nøyaktighet og pålitelighet, samtidig som de opprettholder lave budsjettkostnader. Våre ovale merkeapplikatorer for selvklebende etiketter kan påføre enkelt, foran og bak eller vikle rundt etiketter på flate, ovale, firkantede, runde flasker eller beholdere. Modulen vår sikrer maksimal stabilitet og rett posisjon av ovale flasker. Denne modulen sørger for den perfekte tilpasningen av flasker på transportbånd for presis merking som passer for nesten alle typer flasker.

Merkingen av maskinene med høy ytelse er spesielt designet for ovale myke plastflasker for å unngå utilstrekkelig merking av kant eller lavere nøyaktighetsmerking for uregelmessige flasker.

Ovale flasker er ideelle for en rekke bruksområder og industrier, inkludert, men ikke begrenset til:

  • Bioteknologi
  • Kontraktsfyllere
  • Miljø
  • Mat og smaker
  • Helsevesen
  • Hjem og Hage
  • Husholdningskjemikalier
  • Vaktmester / sanitær
  • Personlig pleie
  • Farmasøytisk

VKPAK konfigurert for flate og ovale produkter har suveren nøyaktighet og enkle innstillinger. Hvis du har flate eller ovale produkter som trenger en, to eller til og med tre etiketter, har VKPAK tanken om design for å gjøre jobben enkel å sette opp igjen og igjen. Bildet nedenfor antyder tankene våre - som er å designe for den virkelige verden, ikke urealistiske håp om at bustene til en fast tørkebørste vil legge jevnt trykk på en buet overflate (i dette tilfellet kan kurven på produktets overflate følges med vår fjærbelastede børstemontering). Å være en VKPAK-maskin, muliggjør muligheten for å legge til moduler på bestillingstidspunktet eller etter markedet det ovale og runde produktet med veldig rask produktomgang.

Ikke vær redd av konkurrentene våre for utstyr som ser ut som vårt - noe som neppe vil matche vår ytelse - alle våre kunder gleder seg over verdien verdien vårt utstyr representerer.

Funksjoner

Raske omstillinger - Det er ingen verktøy som kreves for Product Change Over. Store håndhjul muliggjør nesten uanstrengte justeringer uten behov for motorassistanse (Motorassists gir kostnader / kompleksitet og noe annet å utføre service). Vi har valgt å holde det enkelt med posisjonsinnstillinger å velge litt dyrere etsede linjaler og skalaer over "digitale indikatorer" som med tiden kan mislykkes (igjen en annen ting å betjene). Oppsetttiden mellom jobbene er enkel og rask.

Repeterbarhet - Alle elektroniske innstillinger / parametere for produksjonsjobben din kan lagres på berøringsskjermen, slik at du får nøyaktig repeterbarhet mellom løpeturer.

Fleksibilitet - VKPAK er designet i et modulært format som gir mulighet for flere konfigurasjoner som passer ditt utvalg av jobber. Både Mekanikk og Elektronikk er modulære, noe som muliggjør rask tillegg og fjerning av Mekanikk OG ELEKTRONIKK.

Fargeberøringsskjermen - har enkel å bruke og lett å forstå. Det er også maskinstatusinformasjon og feilsøkingsmenyer.

Når du trenger en oval flaskemerkingsløsning, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav