Pose-merking-maskin

VKPAK kjenner posemerking. Vi har designet flere forskjellige posemerkingssystemer. For fylte poser kan VKPAK legge en etikettskriver-applikator eller etikettapplikator på produksjonslinjen for å merke poser etter fylling, men før palletering. Informasjon som dato- og partikoder, strekkoder og innhold skrives ut og / eller påføres automatisk posen på den eksisterende transportlinjen. Dette kan oppnås med hvilken som helst VKPAK-etiketter. Den spesifikke modellen og størrelsen på etiketten avhenger av etikettstørrelsen, utskriftsmotorpreferansen og gjennomstrømningshastigheten.

For ufylt posemerking har VKPAK designet et matesystem for poser. Dette systemet utnytter et robotvakuumløftesystem for å presentere den tomme posen til etikettenheten. Når posen er presentert, skriver etiketten ut og / eller bruker informasjonsetiketten på den tomme posen. Deretter skysses det til en avfallsbeholder for å avvente påfyllingsprosessen.

Enten posemerkingssystemet kan integreres med gjeldende database / ordrebehandlingssystemer eller settes opp som stand-along-operasjon.

Vi er stolte av å presentere oss som en av de øverste produsentene og eksportørene av en utmerket posemerkemaskin. Det er mye brukt i emballasjelinjer i forskjellige bransjer. Denne maskinen er integrert med en avansert teknologi som sørger for påføring av enkeltsidig eller dobbeltsidig etikett, og brukes mye for påføring av etiketter på tomme ferdiglagde poser. Denne posemerkemaskinen er tilgjengelig for kunder i forskjellige spesifikasjoner og konfigurasjoner, og er strengt testet på forskjellige standardkvalitetsparametere.

Typer posemerkemaskin

Forsegl etiketten
En forseglingsetikett er plassert på baksiden av posen. Denne brukes til å forsegle posen etter at den er åpnet. Etiketten for gjenforsegling av poser hjelper til med å bevare produktet i lengre tid.
Frontetikett
En frontetikett er påført på fronten av posen. Dette kan brukes i tillegg til primæremballasjen for merkevarebevissthet. Et eksempel kan være en prisreduksjonsetikett.
Baketikett
En baketikett påføres baksiden av posen. Dette kan inkludere tilleggsinformasjon som overstiger det gitte området på produktet. Denne etiketten på posen kan også gi produktene næringsinformasjon.

Den automatiske etiketteringsmaskinen VKPAK er allsidig og tillater enkeltsidig eller dobbeltsidig etikettpåføring på tomme ferdiglagde poser eller poser. Den er ideell for produksjonsmiljøer som trenger å imøtekomme et bredt spekter av produkter på små batchkjøringer.

Skreddersydd poseetiketter merker toppen og bunnen av poser introdusert i stabler og transportert til en arkstabel. Produkteksempler inkluderer, men er ikke begrenset til: Kaffe, THC, Marihuana, Marihuana-relaterte produkter, Krydder.

Når du trenger posemerkingsløsning, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav