Jar merkemaskin

En krukke er en beholder som vanligvis er laget av glass, leire eller plast med kapasitet fra en brøkdel av en liter til mange liter.

Hos VKPAK tilbyr vi miljøvennlige, automatiske merkemaskiner som gjør etikettapplikasjon for din kommersielle virksomhet enkel og rimelig. Våre etikettapplikatorer er ideelle for murte krukkeetiketter og gir rask, rett og nøyaktig etikettpåføring for alt i en krukke

Automatiserte merkemaskiner for glass- og plastkrukker

Anbefales best med VKPAKs flaskemerkesystem

Det kan virke enkelt å pakke produktet i en krukke. Men det er utallige faktorer og valg mellom begynnelsen av produksjonen og det endelige produktet som kunden henter fra hyllen. Et av de mest innflytelsesrike elementene på produktet ditt er merket. Enten du bruker glass- eller plastkrukker, kuttes i størrelse eller etiketteruller - alt som betyr noe er inntrykket du gjør på kunden.

Derfor er det så viktig å ha en pålitelig krukemerkemaskin for produksjonsprosessen. Hvis du leter etter en merkemaskin som tilpasser seg dine behov, overgår sanitetsstandarder og bruker etiketter nøyaktig hver gang, så har du kommet til rett sted.

Merking av kommersielle krukker

Du har mange alternativer når det gjelder merking av kommersielle krukker, spesielt for matvarer. de to hovedtyper av krukkeetiketter er kuttet i t0-størrelse, som kommer i ett sammenhengende ark og kan kuttes i hvilken bredde du trenger. De fleste produsenter velger en rull etiketter som er forhåndskuttet. Dette sparer i tide og skaper et mer enhetlig utseende. Innenfor disse to alternativene er det utallige varianter av etiketter. Du kan bruke utstansede etiketter for enkle prosjekter eller metalliske etiketter for å skille seg ut på hyllen. Etiketter kan være vanntette eller vinyl for ekstra kvalitet. Uansett hvilken type etikett du bruker på glassene dine, må du bruke en merkemaskin som er tilpasningsdyktig, rask og nøyaktig.

Velge riktig etiketter

Det er mange faktorer å vurdere når du investerer i en merkemaskin for industriell kvalitet. Prosessen trenger imidlertid ikke å være komplisert. Hvis du vet hva du trenger, ta kontakt med vårt vennlige team for å få et tilbud. Vi tilbyr et bredt utvalg av maskiner, og vi oppfyller gjerne dine spesifikke behov. Hvis du fremdeles finner ut hvilken merkingsløsning som passer for din virksomhet, hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss i dag for å lære mer!

Når du trenger en løsning for merking av glass, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav