Maskin for merking av ølflasker

Ølsektoren gjennomgår en skikkelig vekkelse i hele verden. Mange bryggerier har gjort sitt utseende med innovative nektarer: premium, alkoholfri, smaksatt og mange andre. Disse bryggeriene gir en ny drivkraft til denne sektoren, slik at den kan diversifisere både når det gjelder utvalg av smaker og typer øl brygget eller kreativiteten i emballasjen.

VKPAK har vært i stand til å identifisere de viktigste suksesspunktene som er spesifikke for de forskjellige aktørene og deres spesifikke forventninger for å gi en stadig mer pålitelig, effektiv og enkel løsning for bryggerne: automatisk merking, emballasjelinje.

En flaskemerkemaskin kan være nyttig i et stort antall tilfeller, men det kan ta litt tid å sikre at du kjøper den rette som vil gi deg kvalitet og bekvemmelighet i en enkelt maskin. Vi fant ut at det er hundrevis av disse maskinene på markedet - så spørsmålet er nå hvordan velger du den som er riktig for deg.

Dessverre er det for mange som bare tar en tilfeldig og forventer at den skal fungere bra. Dette fører ofte til skuffelse. Ved å ta et par ting i betraktning, kan du imidlertid raskt filtrere gjennom de tilgjengelige flaskemerkemaskinene og finne en som ikke vil skuffe deg og tilby deg kvalitetsmerke som bruker evner og en raskere måte å bruke disse etikettene på. flasker.

Årsaker til at du trenger en ølmerket applikator

Det er mange grunner til at man bør gå for en flaskemaskin, og disse er listet opp nedenfor:

Disse maskinene gjør påføring av etiketter enkelt, praktisk og raskt for bryggereeierne. Sammenlignet med manuell liming av etiketter, gjør en etikettapplikator jobben ganske bedre.

Disse maskinene er en engangsinvestering og kan gå i årevis. Alt du trenger å gjøre er å finne den rette og investere i den. Installer dem en gang, så er du god til å gå på lang sikt!

Etikettapplikatorene tar ikke mye plass, og du trenger ikke å bekymre deg for installasjonen. De er generelt bærbare og ganske praktiske å flytte og installere.

Med fremskritt innen teknologi er de digitale versjonene av etikettapplikatorene tilgjengelige. Du kan også koble dem til etikettskrivere og starte med applikasjonen.

De fleste av disse merkemaskinene kan også brukes til å merke alle forskjellige typer flasker og krukker, slik at du kan fortsette å bruke dem hvis du velger å utvide produkttilbudet.

Så alt i alt er en etikettapplikator en god investering hvis du planlegger å kjøpe en. Før du kjøper en, må du imidlertid være veldig tydelig på noen få ting. Disse inkluderer - budsjettet ditt, maskinens strømforbruk, størrelse, effektivitet og krav til maskinen.

3 hovedpunkter å vurdere:

Kvalitet: Med et produkt som en flaskemerkemaskin er den aller første faktoren du bør vurdere kvaliteten på produktet. Dette er et bestemt område som mange mennesker hopper over, bare for å oppdage at de er skuffet når etikettmaskinen kommer til dørstokken og ikke gir dem den kvaliteten de forventer av et slikt produkt. Det er forskjellige aspekter av det spesifikke produktet du må ta i betraktning for å bestemme det generelle kvalitetsnivået - kvaliteten vil tross alt avgjøre hvor lenge du vil kunne bruke og hvor godt maskinen vil være i stand til å påfør etiketter på flaskene dine. Start med å se på materialene som merket brukte til å produsere maskinen. Tre og metall er to spesielt populære materialer, og begge kan gi utmerket ytelse. Når riktig tresort brukes, er det ingen grunn til å bekymre deg for at maskindelene til maskinen slites over kort tid. Metallene vil ikke forverres i det hele tatt. Selv om det er viktig å ta hensyn til materialene, anbefaler vi også at du også tar en titt på merkevaren. Det er ganske mange merkevarer som har egne flaskemerkemaskiner på markedet, så det kan være vanskelig å vite hvilket bestemt merke du egentlig skal kjøpe fra. Gjør litt undersøkelse på hvert av merkene som tilbyr deg en flaskemerkemaskin. Se om du finner anmeldelser på produkter som de har solgt sine kunder. Dette vil i hovedsak gi deg en god ide om hva du kan forvente av merket du kanskje vil kjøpe fra. Gode anmeldelser tilsvarer ofte et godt produkt, mens dårlige anmeldelser kan gi et produkt som ikke vil være brukbart i en betydelig periode.

VKPAK gir høy kvalitet automatisk merkemaskin for ølflasker

Operasjon: Tenk på bruken av flaskemerkemaskinen som du kanskje også er interessert i. I hovedsak bør du se på hvordan enheten fungerer, hva som får den til å "krysse av", og vurdere spesielle praktiske funksjoner som følger med maskinen du er interessert i. Mange av disse produktene har ikke et sted å montere en rulletikett i det hele tatt, noe som betyr at rullen må være plassert på en ytre overflate eller kanskje et "tillegg" som du fester til flaskemerkemaskinen. Hvis dette er tilfelle og produktet ikke følger med dette tillegget, betyr det at det vil koste deg ekstra, noe du bør prøve å unngå. Det er noen av disse produktene som kommer med ekstra tilbehør, for eksempel utvidelser som kan kobles til hovedetikettmaskinen for å plassere etiketter på større flasker og krukker. Noen av maskinene der ute er også mer allsidige enn andre - du kan finne et par som bare lar deg plassere etiketter på ølflasker, mens andre også har plass til vinflasker, krukker og andre gjenstander.

VKPAK gir enkel å betjene merkemaskin for ølflaske

Pris: Prisen på flaskemerkemaskinen du er interessert i, bør også være noe du tar en titt på. Dette er viktig fordi det er noen produsenter som vil lade for mye for et så enkelt produkt. Av denne grunn må du undersøke godt og sammenligne flere produkter for å finne en som er av passende kvalitet og som gir deg en balansert pris. Du må også vurdere hvor mye penger du kan bruke. Prisene som tas av merkene som produserer flaskemerkemaskiner, varierer - ganske mye. Det vil definitivt være nyttig å først ta hensyn til det spesifikke budsjettet du kan sette av til dette produktet. Når du har noen alternativer du vurderer, kan det være lurt å liste dem ved siden av hverandre. Ta en titt på funksjonene og kvaliteten deres, og sammenlign deretter prisene. Noen ganger vil du oppdage at den dyreste som er tilgjengelig ikke nødvendigvis vil være den beste du kan velge. Dette er et viktig tips som kan spare deg for mye penger.

VKPAK gir en fornuftig priset merkemaskin for ølflaske

Når du trenger merkeløsning for ølflasker, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav