Produktmerking maskin

Merking direkte til produktet

Enten du merker direkte til bøker, varmeovner, stålspoler eller osteblokker, er det en VKPAK-løsning for merking av produktet ditt.

VKPAK har designet mange direkte produktmerking systemer. Disse systemene inkluderer enten en VKPAK-etikettutskrift og påfør etiketter eller etikettapplikator, avhengig av applikasjonen. De kan også omfatte tilleggsutstyr som vekt, tilpasset montering, materialhåndtering, skannere, verifikatorer, kabinetter eller integrerte berøringsskjermcomputere. Metoder for påføring av etiketter for direkte produktmerking inkluderer tamp, tamp-blow, blow-on eller wipe on.

VKPAKs rykte for systemintegrasjon er en fordel i produktmerking applikasjoner. Mange applikasjoner krever noen form for integrering, enten det er programvareintegrasjon, materialhåndteringsintegrasjon eller begge deler. VKPAK er eksperter på å designe produktmerkesystemer for å møte hver kundes spesifikke krav.

Som en del av VKPAKs komplette emballasjeløsninger kan automatiske merkemaskiner brukes med en rekke emballasjemaskiner, eller som en frittstående enhet. Norland International tilbyr et bredt utvalg av merkelapper som er egnet for applikasjoner på bordet eller på bordet, og trykkfølsomme, krympemuffe eller rullematede etiketteringsløsninger. Disse merkeløsningene er allsidige og oppfyller kravene i nesten alle bransjer, inkludert vann og drikke, kosmetikk, mat, husholdningsartikler og mer. Kontakt teamet ditt på VKPAK for å finne en merkemaskin som passer best til dine behov.

Merkeløsningene som tilbys på VKPAK, er applikatoren for høyhastighets etikettskrivere. Dette brede spekteret av merkeløsninger tilbys for å tilfredsstille en rekke produktidentifikasjonsbehov. Merkeløsningene inkluderer etikettskriverapplikatorer, etikettapplikatorer og etikettskrivere. Kontakt en representant for merkeløsninger for eventuelle spørsmål eller spørsmål du måtte ha.

Når du trenger løsning for produktmerking, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav