Flat flaskemerkemaskin

Fullautomatisk flaskemerkemaskin er egnet for bruk i mange slags produkter, som papirboks, arklomme, papirfil, papp og merking på bøkene, etc. Tillegg og bruk av forskjellige overliggende mekanismer kan også brukes for noen overflatemerking av produktene hvis overflater har en tendens til å være glatte. Den integrerte driften av løpeprosessen er som følger:

For det første legges eller leveres produktene som venter på å bli merket gjennom manuelt arbeid, kortdelingsmaskin eller tilkobling av strømningslinjen. Og transportbåndet leverer produktene og korrigeringsmekanismen som ledestang setter dem riktig. Produktene som er korrigert, vil passere gjennom induktoren med kjøring av transportbåndet. Etter at induktoren får signalet, vil den sende meldingen til programlagring som mottar signalet vil sende signalet for å kontrollere hodet, og realisere merkingsfunksjonen. Etter merking vil produktene dekkes på etiketten igjen gjennom den overliggende mekanismen. På den tiden vil hele prosessen med den overliggende etiketten være fullført. Produktene med en etikett kan samles.

Maskinen til denne sidemerkemerkemaskinen / flaskemerkemaskinen er svært brukervennlig og veldig solid. Det er veldig godt egnet for påføring av etiketter på forsiden, baksiden og siden; av flate, ovale, firkantede, runde formede beholdere. Videre har dette moderne utstyret for flaskemerking kapasitet på maksimalt 100 etiketter på et minutt, basert på formen og størrelsen på etikettene og produktene. Merkingshastigheten avhenger også av den stabile bevegelsen av produktet på maskintransportøren med høyere hastighet. Denne automatiske, vertikale og lineære maskinen har et produktjusteringssystem som er synkronisert med det øverste holderemssystemet. Den inkluderer til og med det nyeste mikroprosessorstyrte etikettdispensersystemet og et unikt registreringssystem for etiketter og produkter. Denne multifunksjonelle flaskemerkemaskinen oppfyller faktisk de forskjellige kravene til mange brukere for moderne emballasje. Det er et veldig raskt, presist, effektivt og holdbart utstyr. Den enkle å bruke justering resulterer i minst skift av verktøy eller deler. Videre kan denne flaskemerkemaskinen være spesielt utformet med et lommesystem og et fôrormsystem; for å justere flaskene nøyaktig på transportbåndet for perfekt påføring av etikettene. Det inkluderer til og med et distinkt enkeltpunkt og synkronisert hastighetskontrollsystem. Det iboende etikettlengdetekteringssystemet hjelper til med å unngå manuell innføring og lagring av etikettlengdetaljer i minnet og å hente de samme dataene hver gang for å endre etikettstørrelsen og starte utstyret på nytt. Dette flate merkesystemet sparer derfor tid, forhindrer nedetid på maskinen, øker produksjonen og reduserer utgiftene. I tillegg til denne automatiserte flaskemerkemaskinen kan den også brukes til å påføre etiketter på flate flasker på en side, og til og med kropp / vikle rundt etiketter på runde formede flasker. Et valgfritt sikkerhetsskap i glass eller akryl er også tilgjengelig.

Automatisk merking av flatt klistremerke er en av de mest brukervennlige. Egnet for påføring av front-, bak- eller sidetiketter på flate / ovale / firkantede / runde formbeholdere med utskrifter opptil 120 etiketter per minutt, avhengig av produktets form / størrelse og etikettstørrelse. Automatisk produktjusteringssystem synkronisert med toppbelte-system. Maskinen har et moderne sofistikert mikroprosessorkontrolletikettdispensersystem med brukervennlig sensingsystem for etikett og produkt. Maskinen er også tilgjengelig med valgfritt innpakningssystem som gjør det mer fleksibelt å bruke for å påføre enkeltsidig etikett på flate flasker eller påføre vikle rundt etikett på runde produkter.

Den mest allsidige, elegant designede lineære merkemaskinen for å dekke behovene til store brukere av moderne emballasjelinjer, og krever høy effektivitet med hastighet, nøyaktighet og holdbarhet. Enkel å bruke justeringer, som krever et minimum verktøy eller bytte av deler. Maskinen kan utformes og forsynes med robotisert dobbeltflytende lommesystem eller dobbeltmaskesystem som sikrer perfekt justering av flasker på transportøren for presis merking. Valg av produktstabiliseringssystem avhenger av produktform, størrelse og ønsket hastighet.

Merkemerket for klistremerker har sitt eget unike synkroniserte hastighetsstyringssystem med ett punkt. De innebygde automatiserte gjenkjenningssystemene for etikettlengder eliminerer behovet for manuell mating og lagring av etikettlengdedata i minnet og henting av det samme hver gang for endring av etikettstørrelse og omstart av maskinen. Systemet sparer dermed verdifull tid, unngår nedkjøringstid og hjelper til med å oppnå høyere produksjon. Maskinen kan leveres med ekstraherdet (manipulert) glass eller akryl sikkerhetsskap. Maskiner som har krevd alle grunnleggende funksjoner som standardutstyr for å matche dagens markedets behov, og sparer også kostnader og tid.

Maskinen kan utformes spesielt for påføring av flate flasker på én side, samt etiketter på kroppen / wrapround på runde flasker som en valgfri funksjon.

De viktigste mekanismene for helautomatisk maskin med flat overflate merking:

1. Justering av setet til merket kan justere retningen til X-aksen, Y-aksen, Z-aksen og R-aksen.

2. Hovedmerke inkluderer deler - oppsamlingsmekanisme, rullemekanisme, avskallingsmekanisme, matemekanisme, transportutstyr og trekking av motoren.

3. Transportbåndet brukes til å bringe produktene som skal merkes inn i merkeområdet og fullføre det. Så for å sende produktene ut av dette området.

4. Transportørens ledestang fungerer som en positiv effekt når du leverer produktene.

5. Skjerm berøring. Operasjonsgrensesnittet menneske-maskin brukes til å kontrollere utstyrets åpnings- og stopptilstand, endre feilsøkingsparametrene, observere I / O-overvåking og så videre.

6. Styring av strømboksen er til kretskonfigurasjonen av utstyret.

Når du trenger en flat flaskemerkingsløsning, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav