Ampulemerkemaskin

Høyhastighets automatisk vertikal ampulle merkemaskin modell merkemaskinen er produsert under stivt tilsyn, med tanke på de strenge GMP standardene for bruk i farmasøytiske og allierte næringer. Svært strenge kvalitetskontrollstandarder som er vedtatt under produksjonsprosessen, sørger for problemfri drift og trenger minimum vedlikehold / stengetid. Maskinens høye utbytte sparer produksjonskostnader og sparer også verdifull tid. Den automatiske ampullmerkemaskinen har variabelt frekvensomformersystem for jevn kontroll av maskinen for nødvendig utmengde opptil 220 ampuller per minutt. Maskinene har batch-utskrift online. Den superstille maskinen har minimal støyforurensning og resulterer dermed i økt produktivitet blant arbeidsstyrken. Skrå matetrakter sørger for jevn flyt av gjenstander for merking.

Automatisk merking av ampullklistremerke for påføring med høy hastighet på ampuller. Merkelappen for ampullklistremerke inneholder moderne dispenseringssystem for mikroprosessorkontrolletikett med brukervennlig sensingsystem for etikett og produkt. Merkemaskinen for ampullklistremerke er egnet for merking på runde hetteglass og andre runde gjenstander. Den kan merke opptil 200 enheter per minutt, avhengig av produkter og etikettstørrelse. Spesialdesignet elektronisk og mekanisk system for å påføre gjennomsiktige (uten utseende) etiketter på hetteglass med veldig høy hastighet ved hjelp av valgfritt spesialmerkesensorsystem. Virkelig en og eneste høyhastighets roterende varp rundt merkemaskin tilgjengelig, med unikt enkeltpunkts synkronisert hastighetskontrollsystem. De innebygde automatiserte gjenkjenningssystemene for etikettlengder eliminerer behovet for manuell mating og lagring av etikettlengdedata i minnet og henting av det samme hver gang for endring av etikettstørrelse og omstart av maskinen. Systemet sparer dermed verdifull tid, unngår nedkjøringstid og hjelper til med å oppnå høyere produksjon.

Hva er ampulle?

En ampulle (også ampul og ampulle) er et lite forseglet hetteglass som brukes til å inneholde og bevare en prøve, vanligvis et fast stoff eller en væske. Ampuller er laget av glass.

Moderne ampuller brukes oftest til å inneholde legemidler og kjemikalier som må beskyttes mot luft og forurensninger. De er hermetisk forseglet ved å smelte den tynne toppen med åpen flamme, og åpnes vanligvis ved å snappe av halsen. Rommet over kjemikaliet kan fylles med en inert gass før forsegling. Veggene til glassampuller er vanligvis tilstrekkelig sterke til at de kan føres inn i hanskerommet uten problemer.

Når du trenger en løsning for ampullmerking, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav