team

VKPAK Machinery ligger i Shanghai, den fremste byen i Kina, det kinesiske økonomiske, finansielle, handels- og fraktsenteret. Vi er ikke bare stolte av høy kvalitet på maskinen vår, men også den utmerkede kundeservicen. For å kunne tilby en effektiv innkjøpstjeneste, startet VKPAK, fra produsenten av merkemaskiner, og delte også flere fabrikker fra påfyllingsmaskin, kapningsmaskin og pakkemaskin. Våre forsknings- og utviklingsingeniører kan lage en profesjonell løsning for de tilpassede maskinene i henhold til kundens forskjellige krav i alle slags bransjer som mat og drikke, kosmetikk, kjemikalier, plantevernmidler, informasjon, kommunikasjon etc. Gi en passende pakkeløsning for å møte dine behov er vår fordel og oppdrag.

Vi fokuserer på selvklebende merkeløsninger for alle typer og former av pakker. Hvis dine krav til merkemaskiner for produksjonsprosessen din, kan vi tilby enkel eller riktig løsning som passer dine spesifikke applikasjoner.

Fabrikkshow

Vi bryr oss om høykvalitets høy ytelse og høye sluttbrukere som bruker føling. Og vi deler gjerne vår teknologiske fordel med våre verdsatte kunder. På lang sikt samarbeid med godt konw bedrift, har vi lært deres avanserte ledererfaring og teknologi og fått mye forbedring og innovasjon.

VKPAK basert på trender og forståelse av automatiseringsutstyr, har vært tro på teknologisk innovasjon, selvutvikling tilnærming til egenutvikling drevet av markedets etterspørsel, markedets etterspørsel fører til langsiktig utvikling av bedriften, selskapet har vært en ledende teknologi , overlegen kvalitet, gode tekniske tjenester, som har et godt omdømme og får stor støtte fra innenlandske og utenlandske foretak. 80% bestillinger kommer til faste kunder og kundenes anbefaling.

Din støtte og tilfredshet er vår anstrengelses retning og drivkraft. Vi vil vise deg alle fordelene, la oss vokse opp sammen. Vi er sikre på at vi kan jobbe langsiktig og vennlig med deg. På grunn av din tillit og vår service og maskin.

Vårt team