Kan merkemaskin

VKPAK Can-merkemaskiner

Påføring av etiketter for hånd er en rimelig og enkel metode, men det er ikke en praktisk måte å påføre etiketter på i store mengder. Automatiserte merkemaskiner i emballasjesystemet ditt gir mer effektiv produksjon og sparer deg mer tid og reduserer produksjonskostnadene.

VKPAK produserer forskjellige etiketterings- og trykkmaskiner for automatisk å skrive ut og sikre etiketter for et bredt spekter av containertyper som glass, flasker eller blikkbokser. Våre produkter bruker holdbare komponenter og den nyeste teknologien fra populære merker for å sikre at du får nøyaktige utskrifter på pakkene dine.

VKPAKs merkemaskiner til salgs hjelper deg med å bygge et mer fleksibelt emballasjesystem og langvarige utskrifter for å få ditt merke til å skille seg ut blant de andre produktene i hyllene. La produktemballasjen snakke for deg, tiltrekke flere kunder, og se salget ditt eskalere ved å velge VKPAKs emballasjeløsninger.

Vår boksemerkemaskin kan brukes i bokstyper

En aluminiumskanne, noen ganger feilaktig referert til som en "blikkboks", er en engangsbeholder for emballasje laget hovedsakelig av aluminium. Det brukes ofte til mat og drikke som øl, bakte bønner og suppe, men også til produkter som olje, kjemikalier og andre væsker.

En drink kan (eller drikke kan) er en metallbeholder designet for å holde en fast porsjon væske som kullsyreholdige brus, alkoholholdige drikker, fruktjuicer, te, urtete, energidrikker, etc.

En oljekanne (oljekanne eller oljeolje) er en boks som holder olje (vanligvis motorolje) for smøremaskiner. En oljekanne kan også brukes til å fylle oljebaserte lykter. En yrke, referert til som en oljeolje, kan bruke en oljekanne (blant annet verktøy) til å smøre maskineri.

En stålboks, blikkboks, tinn, stålemballasje eller boks er en beholder for distribusjon eller lagring av varer, laget av tynt metall. Mange bokser krever åpning ved å kutte "enden" åpen; andre har avtakbare deksler. De kan lagre et bredt utvalg av innhold: mat, drikke, olje, kjemikalier, etc.

Den automatiske merkemaskinen vårt firma produserer er designet for boks. Har funksjoner for automatisk stopp, telling, strømsparing. Passer til flasker, ølbokser og andre sylindriske beholdere.

Vi har en ny boksemerkemaskin! Dette vil gi oss mer fleksibilitet i emballasje av spesialøl. Med våre trykte bokser måtte vi bestille et visst antall bokser om gangen, noe som begrenset mengden av forskjellige øl vi kunne pakke (fordi vi ikke kan lagre en uendelig mengde bokser!). Men denne nye maskinen tillater oss å bestille blanke sorte bokser og etiketter separat! Så nå kan vi eksperimentere med å pakke inn forskjellige pubfavoritter for allmennheten! Dunkene kommer til oss sorte, vi fyller dem med dagens øl, dekker og syr dem, og slår deretter etiketten på dem.

Hva er en Can-merkemaskin?

En boksemerking eller trykkmaskin kan også kalles følgende, avhengig av hvilken type arbeid den utfører og beholderen maskinen kan håndtere:

  • Tinnkassemerking / trykkmaskin eller tinnmerking / trykkemaskin
  • Krukemerking / trykkemaskin
  • Maskin for flaskemerking

De er maskiner designet for å skrive ut og påføre etiketter på forskjellige produkter, pakker eller containere. De kan feste seg til mange overflatetyper som aluminium, fibertromler, plast, stål og glass.

Siden etiketter er sterkt etterspurt i mange situasjoner, er merking og trykkmaskiner innlemmet i driften av mange selskaper med høye emballasjevolumer. Bedrifter med lagringsstyringssystemer for varebeholdninger krever også behov for spesielt merkingsutstyr. Et annet formål med disse maskinene er for merking av samsvar, da de også er integrert i produsentens anleggsprosesser.

Merkemaskiner og utskriftsmaskiner spenner fra manuelle enheter for enkel utlevering av etiketter til høyproduksjonsmaskiner som muliggjør helautomatiske utskrifts- og applikasjonsprosesser. Faktisk er automatiske merkemaskiner blant de vanligste typene etiketter for salg i markedet, da de ikke trenger en operatør for å fungere. Når det gjelder VKPAKs merke- og trykkmaskiner, har de alle automatiske operasjoner.

Hovedkomponenter i en boksemerkemaskin

# 1 Feeding Hopper
Matebeholderen spiller en viktig rolle i hele merkingsprosessen, og den sørger for presis distribusjon av etiketten til beholderne. Den mater containerne til merkestasjonen for merking som skjer kontinuerlig og systematisk. Videre forhindrer det at containerne går i stykker og eliminerer behovet for manuell lasting av gjenstander som skal merkes.

# 2 Merkestasjon
Denne stasjonen er sammensatt av merkeputen og merkehodet som du kan kontrollere for riktig posisjonering for å justere seg til størrelsen på flasken som blir merket.

# 3 Berøringsskjermens kontrollpanel
Kontrollpanelet tillater systematisk styring av merkeprosessen. Du kan justere eller endre innstillingene for produksjonsprosessen ved hjelp av dette. Videre varsler kontrollpanelet også operatøren om nødsituasjoner som krever øyeblikkelig oppmerksomhet.

# 4 Kjøremekanisme
Denne mekanismen har motoren, rullesystemet og transportøren til å drive hele merkemaskinen og hjelper den med å flytte komponentene deretter.

Hvordan kan merkemaskiner fungere

Alle merkemaskiner og trykkmaskiner fungerer i utgangspunktet på samme måte. Den innledende fasen av merkeprosessen starter med at produktene blir matet til merkestasjonen via fôringstanken. På merkestasjonen er hetten eller beholdermerket merket når den kontinuerlig beveges av transportøren.

For trykkfølsomme etiketter, påføres den forhåndsinnstilte etiketten og fester seg på hetten eller det sylindriske beholderhuset mens den roterer. På den annen side skriver Optical Laser Printing Machine og Inject Printing Machine ut på beholderne ved hjelp av en laser eller blekk når de går gjennom merkestasjonen.

De merkede / trykte beholderne vil fortsette å bevege seg gjennom transportøren til de når enden av linjen. Maskinen utfører merkingsprosessen for resten av beholderne, med mindre du stopper den.

Når du trenger en boksemerkingsløsning, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav