Kartongmerking maskin

Bølgepapp, kartongutskrift og merkemaskin

Korrugerte containere leverer allsidighet som en pakkeløsning for bruk i frakt-, lager-, distribusjons- og logistikkmarkedet. Det høye styrke / vektforholdet gjør det til et ideelt alternativ for disse applikasjonene.

VKPAK tilbyr løsninger for merking og utskrift på bølgepapp som gir valgmuligheter i tegnhøyde, utskriftsoppløsning og strekkodekvalitet, inkludert utskrift av boksemerkemaskiner, og søker om høye strekkodeleser.

Funksjoner

  • Brukes hovedsakelig til merking av kartonger eller kort i farmasøytiske, daglige kjemikalier, kort og andre næringer.
  • Svært brukervennlig og interaktiv berøringsskjermkontroll gjør operasjonen praktisk og rett frem. Produksjonskapasiteten og antall gjenværende etiketter kan vises i sanntid. Tilbyr også rikholdige hjelpefunksjoner og feilalarmer på skjermen. Den kunstige intelligensalgoritmen som brukes i kontrollprogrammet, har parameterejusteringen blitt minimert når du bytter produkter.
  • Parameteroppføringen kan lagres permanent. Du trenger ikke å tilbakestille og bare påkalle de tilsvarende parametergruppene når du endrer produktene.
  • Valgfri hot-stamping-kode eller inkjet-kode for dato-koding på etikettene, online strekkodeleser for å skanne strekkoder på etiketter og avvise uleselige produkter.

Kartongmerking er en av de mest grunnleggende automatiserte merkingsapplikasjonene. De fleste applikasjoner for kartongmerking er rett frem. En etikettenhet med en tampapplikator påfører en trykt eller fortrykt etikett på siden av esken. Alle VKPAKs etikettenheter kan skrive ut og påføre eller påføre fortrykte etiketter på kartonger. Spørsmålet er, HVORDAN vil du merke kartongen? Trenger du en bestemt utskriftsmotor eller datastrøm? Hvilken side av kartongen vil du ha etiketten på? Trenger du tilstøtende merking av kartong eller hjørneinnpakning? Hvilken størrelse er etiketten? Hva er gjennomstrømningen din? Alle disse spørsmålene bør vurderes når du velger den beste etiketten for applikasjonen din.

VKPAK kan hjelpe deg med valg av kartongmerkeutstyr, samt integrering og installasjon i produksjonslinjen. Fordi VKPAK har det mest omfattende utvalget av utskrifts- og påføringsenheter, er vi i stand til å tilby skriverapplikatorer med noen av de største etikettskrivermotorene. VKPAK-skriverapplikatorer og applikatorer kan håndtere de fleste etikettstørrelser. Vi har til og med enheter som kan bruke en ENORM 8,5 ″ x 17 ″-etikett! Avhengig av gjennomstrømningshastighetene dine, tilbyr VKPAK forskjellige kroppsstørrelsesenheter. Våre kompakte Mini-skriverapplikatorer bruker en 8 ″ OD etikettrull og er ideelle for applikasjoner med lite volum eller plassbegrensede applikasjoner. Standard kroppsstørrelse kan håndtere opptil en 16 ″ OD etikettrull og er perfekt for applikasjoner med høyt volum og lang kartong.

Fordeler:

1) Kontrollsystem: Bruk SIEMENS PLC-kontrollsystem, med høy stabil drift og ekstremt lav feilrate.

2) Operasjonssystem: SIEMENS 7-tommers berøringsskjerm, direkte visuelt grensesnitt enkel betjening, også rik på hjelpefunksjon og feilvisning.

3) Sjekk system: Bruk tysk LEUZE sjekk etikett sensor, automatisk sjekk etikett stasjon, stabil og praktisk har ikke mye høyere krav til arbeidstaker

4) Send etikettsystem: Tysk Avery merking motor kontrollsystem, stabil med høy hastighet.

5) Alarmfunksjon: Slik som etikettsøl, etikett ødelagt eller annen funksjonsfeil under maskinarbeid, vil alt alarmere og slutte å virke.

6) Maskinmateriale: Maskiner og reservedeler bruker alt materiale S304 rustfritt stål og anodisert eldre aluminiumslegering, med høy korrosjonsbestandighet og aldri rust.

7) Lavspenningskrets bruker alle det tyske Schneider-merket.

Når du trenger løsning for kartongmerking, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav