Skuffemerkemaskin

Mange bransjer er avhengige av bøtter for å lagre og transportere materialer og produkter. Uansett hvilken type virksomhet du driver, er det viktig at skuffemerkingssystemet ditt er pålitelig, raskt og presist.

Den beste måten å sikre at produktene dine er merket riktig er med et tilpasningsdyktig system. VKPAK-maskiner har modulær design og kan integreres med en rekke tilbehør for forskjellige bruksområder. VKPAKs maskiner kan enkelt justeres til den nøyaktige beholderstørrelsen, hold den nøyaktig på plass når etiketten blir fulgt. Skuffemerkeren er et raskt system som kan imøtekomme en rekke forskjellige etikettyper, for eksempel vikleetiketter eller flate sidetiketter for rektangulære bøtter.

Video:

Avhengig av ditt nåværende anlegg, kan vårt Bucket-merkesystem være et frittstående system eller integrert i en større produksjonslinje. VKPAKs tekniske evner er sterke, og vi er stolte av evnen til å konstruere en automatiseringsløsning designet for dine produksjonsbehov.

Hovedparameter (standardmodell)
Merkingsnøyaktighet± 1 mm
Merkingshastighet30-45 stk / min
EtikettstørrelseL: 20mm-285mm B: 20mm-135mm
ProduktstørrelseDiameter: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
VektCa 185 kg
Makt1000W

Løsning for merking av bøttebøtte

Bucket-merkemaskinen er enkel å betjene med merketeller. En forhåndsinnstilt batchkontroll, tastatur og digital skjerm som passer for en rekke applikasjoner for sylindrisk merking i stort format. Den har trinnmotorer for rask og nøyaktig merking og pneumatisk styrt gating. En skuffeløft med motorisert drivenhet for optimal etikettplassering. Med ugjennomsiktig etikettdeteksjon som standard og lett justerbar forhåndsdispensering og etikettposisjonering i gradert skala.

En pålitelig løsning for merking av spann og bøtte. En unik påfyllingsarm på etiketten er innlemmet i enten en VKPAK-trykk- og påføringsenhet eller etikettapplikator for å nøyaktig merke sylindriske beholdere som spann og bøtter. Den beltedrevne applikatorarmen følger omkretsen av spannet eller trommelen for å tørke godt av på etiketten.

Systemet som vises inneholder en VKPAK etikettapplikator i horisontal posisjon for å påføre en fortrykt skuffetikett. Denne typen merkesystem for spann / bøtte kan påføre en større etikett, for eksempel en 6 ″ bred eller 8,5 ″ bred etikett for å sikre fullstendig, lesbar informasjon.

Pail-merkeren er bransjens mest teknologisk avanserte Pail-merkemaskin. Den er spesielt designet for å presist og effektivt påføre etiketter foran eller foran og på store industrielle runde og firkantede bøtter, spann, kanner og kar. VKPAKs unike tilnærming bruker tørkeporter, luftmanipulering og servostyrte beltesystemer for å garantere konsistent, rynkefri påføring. For å pakke bøtter, spann, kar og kanner med håndtak, retter en valgfri orienteringsmodul håndtakene mot etiketten for presisjon hver gang.

Merketype og spesifikasjoner

Kraftig og allsidig etiketter for merking av skuffer, spann, kanner og kar på fronten eller i flere paneler

Maskintype: Pail-merkemaskin, pail labeler, bucket labeler

Merkingsapplikasjoner: Fremre merking, merking med flere paneler, merking med full omslag

Beholdertyper: Merk runde eller firkantede plastbøtter, kanner, spann, kar, metall og de fleste andre materialer

Bygget for å oppfylle dine spesifikasjoner

Hvis du trenger en enkel applikasjonsløsning, kommer vår skuffetikettapplikator med mange premiumfunksjoner som sikrer rask og effektiv etikettpåføring for å oppnå topp arbeidseffektivitet.

Unikt design bygget for maksimal effektivitet for merking av spann

Hos VKPAK er vi alltid på utkikk etter moduser og metoder som vil hjelpe anlegget ditt med å optimalisere for maksimal arbeidsbelastningseffektivitet. Våre merkelapper er bygget etter samme metode.

Festet til merkemaskinen er et luftsylinderdrevet, kortere, vippbart vakuumgitter (ca. 15 ″ i lengde), som inneholder flere trinnmotordrevne o-ringbelter med variabel hastighet for å hjelpe og bære matingen av lange , myke etiketter. Muffinsvifter brukes til vakuumgenerering for å holde den tørre siden av etiketten mot O-ringene for å gi bevegelse.

En fast filt-viskerimpressor festet på enden av gitteret på emballasjemerket brukes til å komme i kontakt med produktets overflate for å trykke på etiketten for første påsetting. etiketten festes når den trekker av rutenettet av det fremrykkende produktet.

De motoriserte O-ringene beveger seg mens etikettene dispenseres og stopper når etikettens forkant når toppen av filtservetten. Dette bestemmes av en fotoelektrisk merkesensor som oppdager stoppposisjonen og er konsistent (selv med varierende etikettlengder).

Tette, parallelle håndtakeskinner (for vertikal posisjon) er montert for å fjerne toppen av hvert produkt for å opprettholde in-line orientering, slik at produktene ikke roterer ut av stilling mens de reiser til den nedre beltestabilisatorenheten.

Alle disse trinnene gjøres sammen for å sikre at merkemerkeprosessen din kontinuerlig maksimerer kapasiteten og eliminerer nedetid så mye som mulig.

Laget holdbart med førsteklasses materiale og komponenter

Som standard med alle etikettapplikatorer fra VKPAK, er merkelappen vår laget med kraftige anodiserte aluminium- og rustfrie stålkomponenter. Styreskinner er innebygd i transportøren til merkemerket for å sikre at produktet holder seg innenfor de riktige parametrene for nøyaktig og konsistent merking.

Sikre topp driftseffektivitet i anlegget ditt med VKPAKs Pail Labeler. Kontakt oss i dag for å komme i gang og be om et tilbud.