Automatisk merkemaskin for mineralvannflaske, krympehylse

applikasjon

Hylsesystemet er et helautomatisk merkesystem for krymphylser for å påføre og krympe hylsehylseetiketter eller manipulere tydelige bånd på en rekke runde, firkantede, rektangulære og ovale beholdertyper og former med og uten konturer.

Hvert hylsesystem inkluderer en hylseapplikator, en eller to krympetunnelmoduler (avhengig av applikasjonen), en dampgenerator og en transportør i rustfritt stål for transport av containere gjennom systemet.

Sleeve System tilbys og selges som et integrert system for å sikre vellykkede applikasjoner for våre kunder.

Automatisk merkemaskin for mineralvannflaske, krympehylse

Automatisk merkemaskin for ermer

Synkronisert overføring, ethvert bytte av overføringsbelte vil bli ferdig raskt. Sammenlignet med den typen tradisjonelt flerlag hvis endring og vedlikehold trenger mer enn seks timer, er vedlikeholdet enkelt og vedlikehold er enkelt, så det påvirker ikke produksjonen.

Enhetskutterhode plandesign i Kina som gjelder containeren på 28mm-160mm. Du trenger aldri å endre eller feilsøke den. Den har også en unik lett berøringsskjerm for menneske-maskin, det vil si automatisk søk på opprinnelig sted, samt sikkerhet og bekvemmelighet som ligger foran andre kongenerprodukter.

Dobbelt krympende etikettmateplan, rimelig høyde som er praktisk å feste etiketten; mikrodatamaskin automatisk figur som unngår vedtakelse og justering. du trenger bare å trykke lett på den, etiketten vil oppdage og lokalisere automatisk. Bytting av etikett er raskt og praktisk. Dessuten er klippestedet helt eksakt.

Etikettmatingsutstyr: kjøring av synkronisert kontroll av etiketttilførselen, forsyningsevnen er 90 meter per minutt, volumetikettforsyningsplanet er 500 mm, den indre diameteren på papirrøret vil være 4 ', 8', 10 '. Konfigurasjonen av etikettmatingen er stabil som muliggjør den eksakte lengden på etiketten og den stabile, raske tilførselen av etiketten.

Midtsøylen gjelder etikettstruktur trinn for trinn og hastigheten er 150B per minutt.

Det nydesignede skjærehodet bruker trinnvis motorkjøring, hvilken hastighet er høy, handlingen er nøyaktig, kuttet er i orden og krympingen er vakker. Dette designet samarbeidet med etikettsynkronisert lokaliseringsstruktur som muliggjør presisjonen av kuttplasseringen innen 1 mm.

Flerpunkts nødstoppknapp aktiverer nødstopp i riktig posisjon langs produksjonen som garanterte sikker produksjon.

Automatisk merkemaskin for mineralvannflaske, krympehylse

Steam-krympende tunnel

Når det gjelder forskjellige og uregelmessige runde flasker, firkantede flasker og flate flasker osv., Er den nye dampkrympovnen enkel å justere og vedlikeholde. Den har en jevn krymping. Fordelingen av lavtrykksdamptrommel og tutemåte for damp er jevn og designet med sømløs rør.Dysen er delt inn i tre segmenter, og høyden, posisjonen og dampeffekten til hvert segment kan justeres for å oppnå perfekt krymping. Hele maskinen er laget av rustfritt stål med varmebevaring, som ikke bare sparer eny, men også oppfyller den internasjonale sikkerhetsstandarden. Avrimingsbrettet i rustfritt stål samler kondensvann. Hele maskinen vedtar den vanntette designen med enkel betjening og lite vedlikehold.

Funksjoner av dampgenerator

Vannet blir matet inn i serien av helautomatisk elektrisk oppvarmingsgenerator med høytrykkspotensial vortexpumpe laget av kobber med kort vannforsyningstid og holdbar service. En flytende kule for væskenivå er festet i vanntanken for automatisk å kontrollere vanninntaket. Arbeidssystemet styres automatisk. Etter tilkobling av vannforsyning og strømforsyning i omtrent 5 minutter, kan den levere dampen kontinuerlig med høy arbeidseffektivitet.

Hovedtekniske parameter for utstyret

PunktMerkemaskin for ermer
Kapasitet150 bpm (basert på 500 ml)
FPYMer enn 99,9%
Produktiv effektivitet i hele linjenMer enn 95% (beregning av 24 timer)
Gjeldende diameter på flasken28mm-125mm
Gjeldende lengde på etiketten30mm-250mm
Gjeldende tykkelse på etiketten0,027 mm-0,13 mm
MerkematerialePVC, PET, PS
Volumetikett innvendig diameter≥4 "(101,6 mm)
Volumetikett utenfor diameter≤500mm
SpenningAC380V, 50Hz, 3-faset
etikettmuffeutgang3KW
Steam Shrink tunnel output0,37 kW
Dampgenerator utgang18KW
Damptrykk1-8 kg / cm2
Dampluftforbruk<25 kg / time
Dimensjon på maskinenMerkemaskin: L2000 * W1100 * H2000mm
Vekt750