Kassemerkemaskin

Automatisert merkesystem for bølgepapp, esker og pappemballasje

Anbefales best med VKPAK merkemaskin.

Uansett om du merker bokser for forbruksvarer, kartonger til mat eller emballasje til andre typer produkter, har merkesystemet ditt betydning. Når du produserer eller distribuerer produkter, er effektivitet og presisjon avgjørende for din suksess. Slurvete eller langsomme systemer kan fullstendig spore produksjonen og fortjenesten din. Derfor er det så viktig å velge en pålitelig applikator for boksetiketter for din virksomhet.

Merking av kommersielle bokser

Det er uendelige valg for kommersiell frakt og emballasje, og alle krever presis merking av esker. Du kan bruke brettede kartonger til matemballasje som kornblandinger eller pizzabakker. Disse boksene ser best ut med lyse, klare etiketter, påført med presisjon på hver boks. Våre automatiserte boksemerkemaskiner sørger for at hver pakke er identisk og klar for forbrukeren.

Et annet populært valg er bølgepappkasser, også kalt bølgepapp, fiberplate eller kombinert brett. Disse boksene er perfekte for frakt. Distributører bruker dem ofte til større forbruksvarer som elektronikk. I disse tilfellene er en tilpasningsdyktig og kraftig boksetikett helt essensiell.

Typer boksmerkemaskin

Etikett for hjørneomslag
Corner wrap-etiketten bruker en etikett over to tilstøtende paneler i en boks. Denne etiketten er vanligvis en strekkode med produktinformasjon.
1-panel etikett
1-sidemerket er prosessen med å påføre en etikett på toppen, siden eller bunnen av en boks. Denne etiketten er vanligvis en strekkode med produktinformasjon.
2-panel etikett
2-sidetiketten er prosessen med å påføre to separate etiketter på 2 sider av en eske. Denne etiketten er vanligvis en strekkode med produktinformasjon.

Ved å huske på sporet av avansert markedsutvikling, er vi engasjert i å tilby et eksklusivt utvalg av Box Labelling Machine. Den tilbudte merkemaskinen er produsert med komponenter av overlegen kvalitet og banebrytende teknologi under veiledning av våre dyktige fagfolk. Vår leverte merkemaskin sjekkes mot varierte kvalitetstiltak for å sikre kvaliteten. Bortsett fra dette, kan kundene benytte oss av denne merkemaskinen til lommevennlige priser.

applikasjoner

Programmer brukt i:

Mat og Drikke
Legemidler
Kosmetikk
Produkter for personlig pleie
Jordbruk
Plantevernmidler
FMCG
Helsevesen, etc.

Programmer som brukes til:

Klistremerkeetiketter
Hologrammerker
Prismerker
Selvklebende etiketter
Produktinformasjonsetiketter

Ekstra applikasjoner tilgjengelig som under:

Ingen flasker Maskinstopp.
Ingen klistremerke maskinstopp.
Maskin med kabinett.
Søknad om bekreftelse av etikett.
Kamerasystemer.
Søknad om strekkodeskanner.
Tilpasset applikasjon.
Strekkode / datalagringsapplikasjon.

Når du trenger løsning for boksmerking, tilbyr VKPAK følgende produkter for å oppfylle dine krav