Automatiserte tilpassede koniske flasker spissbeholdere Roterende merkemaskin

Rotary Sticker Labelling Machine er bruk for merking av fylte og forseglede koniske flasker. Denne roterende merkemaskinen er kompakt og bruker veldig mindre plass på grunn av sin roterende struktur. Automatiske uregelmessige flasker Merkemaskin merker forskjellige formede flasker med maksimal hastighet på 120 ampuller per minutt. Maskinen overholder i henhold til gjeldende gode produksjonsstandarder.

Prosessdrift på tilpassede roterende merkemaskiner for merking av koniske spissflasker

Automatiske tilpassede koniske flasker spissbeholdere Roterende merkemaskindetaljer

Beholderne mottatt fra fôrorm til stjernehjul med nøyaktig avstand og når etikettpakken på samme avstand. Mens du kommer inn på merkepunktet, starter beholderføleren med servomotor og trykker på beltet og presser etiketten jevnt mellom puten og beltet. Fotocelle for etikettsensor oppdager mellomrommet mellom to etiketter og holder dem til neste beholder kommer. I mellomtiden med denne operasjonen trykkutskrifter for trykkluftutstyr.

Grunnleggende parameter for tilpasset merkemaskin med form for å holde spisse beholdere:

Automatiske tilpassede koniske flasker spissbeholdere Roterende merkemaskindetaljer

automatisk roterende merkemaskin for koniske flasker
Merkingskapasitet (stk / min): 40-150 stk / min
Merkingsnøyaktighet (mm): ± 1,0 mm
Etikettstørrelse: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Materialstørrelse: Φ40--100mm (H) 40-300mm
Rull innvendig (mm): Φ76mm
Rull utvendig diameter (mm): Φ350mm
Maskinstørrelse (mm): (L) 2000 * (W) 850 * (H) 1450 (mm)
Strømforsyning: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Prøver for tilpasset roterende merkemaskin med beholderholdende former

Prøver for tilpasset roterende merkemaskin med beholderholdende formerPrøver for tilpasset roterende merkemaskin med beholderholdende former

Maskiner merking produksjonsanlegg

Maskiner merking produksjonsanlegg

Garanti: for hele maskinen krever det ett år for garanti. (Unntatt fra garantien er problemer på grunn av ulykker, misbruk, feil bruk, lagringsskader, uaktsomhet eller modifisering av utstyret eller dets komponenter.

Installasjon: etter at maskinen ankommer fabrikken din, hvis du trenger det, vil vår tekniker gå hjem til deg for å installere og teste maskinen, og også trene arbeidstakeren din i å betjene maskinen (Togtiden avhenger av din arbeidstaker). mat, hotell, reiseavgiften i landet ditt) skal være på kontoen din, og du trenger betalt for teknikeren USD 100 per dag. også du kan gå til fabrikken vår for å trene.

Etter service: Hvis du får problemet på maskinen, vil teknikeren vår gå til ditt sted for å fikse maskinen så snart som mulig. Kostnaden skal være i kontoen din.